Faliújság

Pályázataink

Programjaink

  • Nagyudvar gondozása

Letöltések:

  • SZMSZ
  • Munkaterv 2018-19 - feltöltés alatt

Hírek 


2019. február 18.

Ismét rendelhetőek a Tamásis pulcsik!

Újra lehet Tamásis pulcsit rendelni! Idén újdonság, hogy 3 színben is elérhetőek a pulcsik! Rendelni a vadonatúj online rendelőfelületen keresztül lehet egészen február 25-ig!          Rendelés itt
 

Diákönkormányzatunkról


A DÖK Vezetősége
Elnök: Hutter Róbert
Elnökhelyettes: Szikora Fruzsina
Segítő pedagógus: Szebeniné Orsányi Beatrix


Mi az a diákönkormányzat?
A diákönkormányzat (DÖK) tanulók által létrehozott és működtetett szervezet, amelynek célja és feladata, hogy biztosítsa és érvényesítse a törvényi rendelkezések által biztosított diákjogokat és az intézmény segítése a sportélet, kulturális programok, rendezvények szervezésében, az iskolaújság, iskolarádió működtetésében, valamint más intézmények diákjaival való kapcsolattartás.

Hogyan működik a DÖK?
A diákönkormányzat két lényeges felépítési egységből áll. A választmányból és az intézőbizottságból. A választmány az osztályképviselőkből (a felsőtagozat / gimnázium minden osztályának 2-2 képviselőjéből) áll. Minden tanév elején a választmány elnököt választ (a DÖK elnökét). A DÖK elnök feladata a DÖK munkájának irányítása (ülések összehívása, irányítása, stb...). A választmány tagjai funkció szerint (pl. iskola rádió üzemeltetése, plakátkészítés, stb...) csoportokba rendeződnek és csoportonként vezetőt választanak. A csoportvezetőkből, valamint a DÖK elnökéből alakul az intézőbizottság, amelynek feladata a választmány által elfogadott határozatok végrehajtása, a DÖK ügyeinek vitele. A választmány rendszeresen ülésezik, ahol megvitatja a felvetett problémákat, javaslatokat.

Elérhetőségek:
Diákönkormányzat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Segítő pedagógus: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Korábbi hírek 


2018. november 9.
Kihirdetésre került az idei fotópályázat
A DÖK idén rendhagyóan témában hirdette meg a már hagyománnyá vált fotópályázatát. Mivel jövőre lesz a Tamási 60. évfordulója, ezért az idei egyetlen téma maga az iskola közössége.
További információ
2018. október 8.
Megkezdte munkáját a DÖK
Hivatalosan is elkezdte idei tanévi munkáját a DÖK.
A 38 fős csapat Hutter Róbert és Szikora Fruzsina irányítása alatt végzi tevékenységét, a diákok érdekében.
 
 
2018. június 14.
Sikeresen zárult a Tamási Nap
A diákönkormányzat által szervezett Tamási napon a gimnázium egy palacsintasütő versennyel, a felső tagozat egy akadálypályával kezdte a napot, majd együtt végigszurkolták a tanár-diák kosár- és focimeccset.

Tamási Diákönkormányzata 2018

Joomla Template by Joomla51.com