A KRÉTA E-Ügyintézés felületén 2020. június 15-től június 24-ig van lehetőség a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló adatainak beküldésére a „Beiratkozás középfokú intézménybe” folyamat segítségével.

Beiratkozási felület: (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap). Kérjük, hogy a zökkenőmentes ügyintézés érdekében a felületen kért összes dokumentumot pontosan töltsék ki.

Az oldalon nem található dokumentumok, melyeket szintén kérünk elektronikusan elküldeni:

  • német nemzetiségi tagozaton: nyilatkozat a nemzetiségi nevelés-oktatásban való részvételről
  • normatív étkezés igénylése esetén: Nyilatkozat a normatív étkezés igényléséhez

A dokumetumok letölthetőek az iskolánk honlapján: felső menüpont/Iskolai dokumentumok/Gimnáziumi beiratkozás (az ehhez szükséges igazolásokat, születési anyakönyvi kivonatok, szakvélemény, határozat stb. szintén küldjék el részünkre!)

  • + év végi bizonyítvány másolatát is kérjük elküldeni (a bizonyítványt a szeptemberi tanévkezdés első napján kell leadni az osztályfőnöknek)

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy amennyiben a szülő a KRÉTA használatával nem tudja megküldeni a beiratkozáshoz szükséges adatokat, akkor a honlapunkon a Gimnáziumi beiratkozás dokumentumai menüpont alatt található adatlapokat , valamint a személyi azonosításra alkalmas iratokat személyesen is bemutathassa az iskola titkárságán.

 A diákigazolvány igényléshez szükséges NEK adatlapot Okmányirodában kell elkészíttetni. Az adatlap későbbi időpontban is (szkennelve) eljuttatható az iskolába, de legkésőbb a szeptemberi tanévkezdéskor.

MAZSOLATÁBOR INFÓK: mazsolatábor_2020.pdf

Segítség a beiratkozás menetéhez -

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760533

Joomla Template by Joomla51.com