Az e-Palatábla Alapítvány az idei tanévben is elindította és ingyenesen biztosítja mindenki  (pl. diák, pedagógus és szülő) számára  Matematikaérettségire és Középiskolai matematikafelvételire felkészítő e-learning kurzusait.

 · Matematikaérettségire felkészítő e-learning képzés (9-12. évfolyamos tananyag)

 · Felkészítés a középiskolai matematikafelvételire e-learning kurzus (5- 8. évfolyamos tananyag)

Az előző tanévben elért jelentős magyarországi eredményekre és a nagy sikerre való tekintettel, az e-Palatábla Alapítvány az idei (2017/2018-as) tanévben biztosítani kívánja mindenki számára (pl. diák, pedagógus és szülő) INGYENESEN a Matematikaérettségire és a Középiskolai matematikafelvételire felkészítő e-learning képzéseket a következő tanév kezdetéig (2018. augusztus 31.).

A matematikaérettségire felkészítő képzésben a matematikaérettségi követelményeinek teljesítéséhez szükséges teljes - elméleti és gyakorlati - tananyag megtalálható a közép- és emelt szintű érettségire való felkészüléshez. A neves középiskolai matematikatanárok és egyetemi oktatók segítségével kifejlesztett képzésben hetekre bontva találhatóak meg a szükséges elméleti ismeretek, az azok elsajátítását segítő és leellenőrző elméleti tesztek, valamint a különböző szintű - részletesen kidolgozott és elméleti hivatkozásokkal ellátott - gyakorlófeladatok, melyek segítenek a megszerzett tudás elmélyítésében.

A Matematikaérettségire és a Középiskolai matematikafelvételire felkészítő e-learning képzések újszerűségét az adja, hogy a rengeteg interaktív elemen, ábrán és animáción kívül teljes és kereshető fogalomtár áll a tanulók és a pedagógusok rendelkezésére, valamint hogy a gyakorlófeladatokat és az egyes hetek végén található záródolgozatok, tudáspróbák feladatait a
rendszer képes részpontszámozni, azaz az érettségit és a felvételit a lehető legjobban szimulálni. 

A Matematikaérettségire és a Középiskolai matematikafelvételire felkészítő e-learning képzések mindenki számára teljesen ingyenesek. A korszerű e-learning képzések akár a tanórán vagy azon kívül is szabadon felhasználhatók oktatási/tanulási tevékenységhez, tekintettel arra, hogy az e-learning képzések teljes közép- és emelt szintű 9-12., továbbá az 5-8. évfolyamos tananyagot is tartalmazzák. Így minden diák számára nyitva áll a lehetőség, hogy ne csak a matematikaérettségi vagy a nyolcadikos felvételi évében támogassa ezekkel a képzésekkel a matematikatanulását és az érettségire/felvételire való felkészülését.

Ezenkívül minden pedagógus számára szintén ingyenesen és folyamatosan biztosítjuk 2017. november 24-től a Matematikaérettségire felkészítő képzéshez az OH által akkreditált (30 kreditpontos; akkreditációs szám: 575/164/2017) legkorszerűbb e-learning technológiával és módszertannal megvalósított pedagógus-továbbképzést is. Az ingyenes pedagógus-továbbképzésre 2017. november 24-től a http://www.epalatabla.hu/ portálon lehet jelentkezni, és ezt
követően az e-learninges pedagógus-továbbképzés azonnal megkezdhető lesz.

 · Matematikaérettségire felkészítő e-learning képzés (9-12. évfolyamos tananyag)

 · Felkészítés a középiskolai matematikafelvételire e-learning kurzus (5- 8. évfolyamos tananyag)

Joomla Template by Joomla51.com