A Főpolgármesteri Hivatal harmadik éve – az egészséges életmód jegyében – ingyenes  sportprogramokat, valamint művészeti foglalkozásokat és társasjátékokat kínál Budapest különböző helyszínein a vakáció két és fél hónapjában a szünidőt a városban töltő általános és középiskolások számára.

 

A rendezvények célja, hogy népszerűsítsék a rendszeres testedzést, a kiegyensúlyozott, aktív életmódot a tanulók körében és társas, tartalmas elfoglaltságok lehetőségét biztosítsák a nyár idején.

A tánc több stílusában, valamint judo, labdarúgás, kézilabda, röplabda, ökölvívás, kosárlabda sportágakban próbálhatják ki magukat a fiatalok. Lesz kidobózás, rajz és művészeti foglalkozás, sakk és társasjáték, valamint mérkőzéslátogatási lehetőség. A programokon előképzettségtől függetlenül várják a gyermeket!
A program a szünidő kezdetétől indul, és egész nyáron, a vakáció teljes ideje alatt tart.

 A részletes programajánló még készül, mely a Facebookon, az Iskolakapun kívüli program oldalán, valamint a főváros hivatalos honlapján, a budapest.hu-n lesz olvasható. Ide kerülnek fel a programok heti bontásban is, amelyek a részleteket is tartalmazzák.

Joomla Template by Joomla51.com