Az étkezés megrendelését a  https://hegyvidek.e-menza.hu weboldalon lehet elvégezni.

Akik még soha nem rendeltek az internetes felületen, és szeretnének iskolai étkezést igényelni gyermekük részére, kérjük, regisztráljanak a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon. Ezen a felületen olvashatják el a tudnivalókat is.

A regisztráció után meg kell adni az iskolától kapott egyszer használatos kódot, aminek a beírásával a szülő magához rendelheti gyermekét.

A menzakártya rendszer üzemeltetője a

Budapest XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szolgálat (GESZ)

 ügyintéző: Belovári Judit

 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Tel: 06-1-488-7924/141 + 36 30 336 1891

NORMATÍV KEDVEZMÉNY NYILATKOZATA: normatív kedvezmény nyilatkozat.pdf

Diétás étkezőknek nyilatkozatDiétás-tk.nyilatk.-az-FH-Gasztronak.pdf

A megrendelt étkezés a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon belépve mondható le, a tárgynapot megelőző munkanapon reggel 9 óráig.

Táplálékallergiás étkezőknek!

Szíves tájékoztatásul közlöm, hogy kizárólag azoknak a gyermekeknek áll módunkban biztosítani a táplálékallergiás étkezést, akik

 -          minden év augusztus 15-ig részünkre megküldik az aktuális ambulánslapot, illetve zárójelentést az allergiáról,

-          minden év augusztus 15-ig szülői nyilatkozatban, indoklással kérik, hogy miért nem a normál étkezést igénylik ( sertéshúsmentes, vegetáriánus, stb.).

 A dokumentáció ne a Magyar Államkincstár felé benyújtandó igazolás legyen, hanem a hivatalos zárójelentés, illetve ambulánslap.

A dokumentumokat név és intézmény megjelölésével postai úton, vagy e-mailen beszkennelve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk. 

FH GAsztro

Azoknak, akik az elmúlt tanévben már regisztráltak, csupán be kell lépniük és megrendelni a szeptemberi étkezést. A rendelés során beállíthatják az automatikus hosszabbítást: ebben az esetben a tanév folyamán a menzarendszer minden hónap 15. napján automatikusan megrendeli a következő havi étkezést, majd a rendelésről tájékoztató emailt küld.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy automatikus hosszabbítás azaz automatikus rendelés/ esetén a bankkártyás fizetés nem lehetséges.)

Mindazok, akik 2 hónapnál régebbi kifizetetlen tartozást halmoztak fel az iskolai étkezésben, addig nem tudnak rendelni, amíg ki nem egyenlítik a tartozásukat.

 Gazdasági Ellátó Szolgálat  (GESZ)

 A menzakártyás étkezési rendszerrel kapcsolatos tájékoztatót csatoltan olvashatják: menzakártya rendszer - tájkoztató.pdf

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Intézmény Üzemeltetője  a 2015 március 1-jén bevezetésre kerülő menzakártya rendszer étkeztetési regisztrációjához és az étkeztetés megrendeléséhez  számítógépet helyezett ki  az iskolában, ami megtalálható a titkárság melletti szobában (Szkala Tündénél).

 

Panaszkezelés - étkezés minőségbiztosítása, élelmezési kérdések, reklamáció

Tájékoztatjuk Önöket, hogy étkezéssel kapcsolatos észrevételeikkel, kérdéseikkel, esetleges panaszukkal az alábbi elérhetőségeken közvetlenül is fordulhatnak a szolgáltató FH Gasztro Kft-hez, ahol munkatársuk készséggel áll szolgálatukra:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: 392-2772 (munkanapon 8.00-16.00-ig)

Fax: 392-2773

 Szabályozás 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla Template by Joomla51.com