Az étkezés megrendelését a  https://hegyvidek.e-menza.hu weboldalon lehet elvégezni.

A menzakártya rendszer üzemeltetője a

Budapest XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szolgálat (GESZ)

 ügyintéző: Belovári Judit

 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Tel: 06-1-488-7924/141 + 36 30 336 1891

NORMATÍV KEDVEZMÉNY NYILATKOZATA: normatív kedvezmény nyilatkozat.pdf

A megrendelt étkezés a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon belépve mondható le, a tárgynapot megelőző munkanapon reggel 9 óráig.

 Azoknak, akik az elmúlt tanévben már regisztráltak, csupán be kell lépniük és megrendelni a szeptemberi étkezést. A rendelés során beállíthatják az automatikus hosszabbítást: ebben az esetben a tanév folyamán a menzarendszer minden hónap 15. napján automatikusan megrendeli a következő havi étkezést, majd a rendelésről tájékoztató emailt küld.

(Felhívjuk a figyelmet, hogy automatikus hosszabbítás azaz

automatikus rendelés/ esetén a bankkártyás fizetés nem lehetséges.)

  Akik még soha nem rendeltek az internetes felületen, és szeretnének iskolai étkezést igényelni gyermekük részére, kérjük, regisztráljanak a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon. ezen a felületen olvashatják el a tudnivalókat is.

A regisztráció után meg kell adni az iskolától (vagy a menzakártya ügyfélszolgálattól) kapott egyszer használatos kódod, aminek a beírásával a szülő magához rendelheti gyermekét.

Az elmúlt időszakban felhalmozódó hátralékok csökkentése érdekében intézményünk az alábbi intézkedést teszi: 

A 2015/16-os tanévtől mindazok, akik 2 hónapnál régebbi kifizetetlen tartozást halmoztak fel az iskolai étkezésben, addig nem tudnak rendelni, amíg ki nem egyenlítik a tartozásukat.

 Gazdasági Ellátó Szolgálat

(GESZ)

 Az új menzakártyás étkezési rendszerrel kapcsolatos tájékoztatót csatoltan olvashatják: menzakártya rendszer - tájkoztató.pdf

 

Ha a bármilyen kérdésük merül fel a tájékoztatóban leírtakon kívül a rendszerrel kapcsolatban ,akkor az alábbi címeken érdeklődhetnek.

 

 NETKIR Zrt.

1051 Budapest, Sas u. 10-12., I/145.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Intézmény Üzemeltetője  a 2015 március 1-jén bevezetésre kerülő menzakártya rendszer étkeztetési regisztrációjához és az étkeztetés megrendeléséhez  számítógépet  helyezett ki  az iskolában, ami megtalálható a titkárság melletti szobában (Szkala Tündénél).

Hajnal Gabriella igazgató

 

FH GASZTRO felhívása a táplálékallergiás étkezőknek!

Szíves tájékoztatásul közlöm, hogy 2015. szeptember 01-től, kizárólag azoknak a gyermekeknek áll módunkban biztosítani a táplálékallergiás étkezést, akik

 -          minden év augusztus 15-ig részünkre megküldik az aktuális ambulánslapot, illetve zárójelentést az allergiáról,

-          minden év augusztus 15-ig szülői nyilatkozatban, indoklással kérik, hogy miért nem a normál étkezést igénylik ( sertéshúsmentes, vegetáriánus, stb.).

 A dokumentáció ne a Magyar Államkincstár felé benyújtandó igazolás legyen, hanem a hivatalos zárójelentés, illetve ambulánslap.

A dokumentumokat név és intézmény megjelölésével postai úton, vagy e-mailen beszkennelve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk. 

FH GAsztro

 

Panaszkezelés - étkezés minőségbiztosítása, élelmezési kérdések, reklamáció

Tájékoztatjuk Önöket, hogy étkezéssel kapcsolatos észrevételeikkel, kérdéseikkel, esetleges panaszukkal az alábbi elérhetőségeken közvetlenül is fordulhatnak a szolgáltató FH Gasztro Kft-hez, ahol munkatársuk készséggel áll szolgálatukra:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: 392-2772 (munkanapon 8.00-16.00-ig)

Fax: 392-2773

 Szabályozás

 Befizetések időpontjai

Étlapok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla Template by Joomla51.com